Trippel-onsdag (pluss bonus) i Valen kyrkje

Komande onsdag er det mykje som skjer i Valen kyrkje; Babysong, Kyrkjekafé, Familiemiddag, Superhelt-gudsteneste og Ope Hus.

Salmekveld i Uskedal kyrkje

Tysdag 20. februar kl. 18.00 inviterer Uskedal sokneråd atter ein gong til Salmekveld i kyrkja.

Babysong våren 2024

Velkommen til Babysong på Rosendalstunet og i Valen kyrkje!

Nr. 3 - 2023

Julenummeret av felles blad for alle sokna i Kvinnherad kommune er ute. Bladet låg som innstikk i Grenda torsdag i desember.

Julevandring i kyrkja

Også i år fekk barnehagane i området vårt vera med på ei heilt spesiell Julevandring i kyrkja.

Salmekveld med smak av jul

Torsdag 30. november kl. 19.00 kan du verta med og synge julesongar i Valen kyrkje.

Temakveld: Livet i Guds rike

Torsdag 26. oktober kl. 19.00 kjem Sigurd Grindheim og held foredrag i Valen kyrkje.

Nr. 2 - 2023

Haustnummeret av felles Kyrkjelydsblad for alle sokna i Kvinnherad kom i september. Bladet kom direkte i postkassen i ein del bygder og låg...