Konsert med ABRAHAM og Lina Håland


Helgen 12-14. november reiser Gospelkoret Abraham på første kortur på 2 år, og første konsert etter pandemien holdes i ærverdige Kvinnherad Kyrkje, lørdag 13. november kl 18:00

Koret har vært på tur til Kvinnherad flere ganger tidligere, og holdt konsert i både Valen, Husnes, Uskedalen og Kvinneherad Kyrkjer.

Siste kortur koret hadde før pandemien var vi i Aberdeen for å bidra til julegrantenning der i november 2019 da juletreet fra Stavanger Kommune ble sendt over.

Når nå anledningen bød seg for å reise på tur igjen var det enstemmig at Rosendal-området absolutt fristet til gjentakelse. Målet med turen er å investere i gode opplevelser for koret, få øve masse sammen på turen, og få synge konsert igjen for publikum!!!

Øvelsene er for tiden spekket med gledesscener av å se hverandre igjen, samt gode musikalske opplevelser rundt flygelet hver mandag med de dyktige koristene og solistene, og ikke minst dirigenten vår Bjarte Lending

Med oss på bussturen til Rosendal har vi også vår faste bussjåfør Einar fra Sverre Haga som stiller med en gang vi spør, hver gang :) Han stiller med varm buss, påsmurt mat og drikke slik at vi kan komme rett fra jobb og glede oss til tur fra Sandnes til Rosendal!

Og selvfølgelig overnatter vi på Rosendal Fjordhotel :)

Ved hver tur til Rosendal-området har koret opplevd en særs hjertelig velkomst i alle menighetene, med både måltider servert før og etter konserter, samt invitasjon hjem på prestegården i Rosendal.
I år kom det ny invitasjon, og koret gleder seg til en matbit og sang ved pianoet hjemme hos sognepresten ved ankomst fredag kveld.

Lørdag 13. nov kl 18:00 inviterer koret til konsert i Kvinnherad Kyrkje. Stemningen i kirken er helt spesiell, og vi gleder oss stort!

På programmet vil vi servere våre favoritter til dere som vi har brukt høsten til å synge oss opp igjen på etter halvannet år med lite korsang pga pandemien. 

Gled dere til en kveld som passer for alle aldersgrupper. Velkommen til å nyte og glede seg over musikk sammen med oss.

Med oss i koret har vi også kormedlem og solist Lina Håland, tidligere sokneprest i Uskedalen. Hun var nylig og holdt konsert i Valen Kyrkje sammen med korets dirigent og solist Bjarte Lending; en fin oppvarming til korets tur og konsert :)

Koret har sunget i området ved flere anledninger, både når Lina ble ordinert til prest, julekonserter og sist når vi hentet henne hjem til Sandnes.

Tilbake